top of page

Treballant amb Europa

Donant suport a la creació de projectes innovadors i partenariats arreu d’Europa

inici       qui som        què fem        com treballem         recursos projectes       treballar amb nosaltres          NOTÍCIES

Coordinadora de projectes europeus

MIREIA MASGRAU

mireiamasgrau@gmail.com

 

Coordinadora de projectes europeus

EMILIA MOREIRA

emilia.f.moreira@gmail.com

 

Gestor senior de projectes europeus

JAN GEJEL

jangejel@gmail.com

2018 Video.jpg

qui som

 

Treballant amb Europa es va establir formalment el 2013 per un grup de professionals de 3 països diferents que han estat treballant junts durant molts anys i de diferents maneres en la col·laboració europea.

 

L'associació té la seu a Catalunya, però treballa amb socis de tot Europa.

En total, els professionals de l'associació representen més de 30 anys d'experiència europea a tots els nivells, incloses les tasques d'avaluació com a experts de la Comissió Europea i les agències nacionals i la col·laboració amb el Centre Comú d'Investigació de la Comissió europea en diverses ocasions.

 

L'associació inclou a professionals que treballen en l'avantguarda de la innovació educativa, cultural i social d'Europa, i els projectes creats o co-creat per l'associació es troben entre els projectes pioners a Europa.

 

A més, els professionals de l'associació estan liderant debats a, per exemple, la xarxa global de ciutats d'Aprenentatge i discussions sobre l’aprenentatge del segle 21, la innovació social i l'educació empresarial.

 

L'associació es basa en forts principis de col.laboració, ètics, financers i socials.

 

Treballant amb Europa  disposa d’una àmplia xarxa europea, més de 200 organitzacions de la majoria dels estats membres, el que ens permet sempre construir aliances confiança.

bottom of page