top of page

Treballant amb Europa

Donant suport a la creació de projectes innovadors i partenariats arreu d’Europa

inici       qui som        què fem        com treballem         recursos projectes       treballar amb nosaltres          NOTÍCIES

Red-Greens 2018 - 06.jpg

què fem

 

Treballant amb Europa  treballa en estreta col·laboració amb els socis que desitgen crear innovació educativa, social i cultural a través del finançament i la cooperació europea.

 

Els professionals de l'associació han creat un total de més de 50 iniciatives europees molt diferents des de l'any 2000 i han participat activament en la majoria d'elles.

 

Quan els socis contacten amb nosaltres, avaluem el potencial de les idees proposades, i si l’avaluació és positiva, treballem amb el soci durant un llarg període per desenvolupar un concepte fort, per produir una sol.licitud qualificada, per formar el partenariat i assegurar una presentació correcta.

Els nostres socis tenen perfils molt diferents: des d’universitats, cambres de comerç, institucions culturals,  escoles, clubs juvenils, ajuntaments fins a  productors de serious games.

 

Exemples de temàtiques clau són la creació de capacitats del jovent i altres ciutadans (com és ara els aturats de llarga durada, sèniors i persones que necessiten noves perspectives de vida), open science schooling, desenvolupament de competències empresarials, competències d'aprenentatge del segle 21, ús creatiu dels mitjans de comunicació i xarxes socials, innovació social, comunitats d'aprenentatge, innovació en educació i promoció del creixent valor de l'aprenentatge no formal.

Hem desenvolupat un enfocament especial de la innovació educativa del segle 21 anomenat Aprenentatge Basat en Missions.

Col·laborem amb escoles de molts països per implementar aquest enfocament.

Ens centrem, en primer lloc, en el programa Erasmus +.

 

Els nostres rols en la producció de sol.licituds

 

 

bottom of page