top of page

Treballant amb Europa

Donant suport a la creació de projectes innovadors i partenariats arreu d’Europa

inici       qui som        què fem        com treballem         recursos projectes       treballar amb nosaltres          NOTÍCIES

Red-Greens 2018 - 09.jpg

com treballem

 

Treballem amb els nostres socis de forma simple i transparent.

 

L'associació és sense ànim de lucre i normalment no cobrem  als socis per als nostres serveis al llarg del procés de producció de la sol.licitud, sinó  que creem economia participant en els projectes aprovats, generalment en papers limitats que treballen l’avaluació, garantia de qualitat i suport a la gestió de projectes.

 

Això fa possible que qualsevol organització sense importar la seva capacitat financera pugui participar en la col·laboració europea, i, al mateix temps ens exigeix donar el millor de nosaltres per tal d’obtenir la sol.licitud aprobada i poder-ne formar part.

 

El procés de sol·licitud sol durar de 3 a 6 mesos durant els quals col·laborem estretament amb el soci interessat en la creació d'una o més sol.licituds de qualitat.

 

En certs casos lliurem serveis de capacitació a les organitzacions que vulguin desenvolupar la participació estratègica a llarg termini a Europa. La capacitació es porta a terme normalment al llarg d'un procés de 6-12 mesos en què col·laborem i capacitem a un equip europeu de la institució interessada. La formació està sempre vinculada a la producció de sol.licituds reals.

 

En aquest cas, es redacta un simple acord entre Treballant amb Europa i la insititució interessada.

 

De tant en tant també lliurem assessoria i orientació per a les organitzacions que vulguin fer el seu propi camí en la col·laboració i finançament europeu.

En altres casos acordem col·laborar en projectes no dissenyats i produïts per Treballant amb Europa per ajudar a augmentar la qualitat i els resultats del projecte.

 

 

 

 

bottom of page